top of page

Mantelzorg

Zorgen voor anderen en voor jezelf
Coaching
Individuele Sessie

Ben je nog niet zeker of een volledig traject iets voor jou is? Het is mogelijk om een sessie apart te boeken. Misschien heb je maar 1 sessie nodig of net meer sessies. Je bepaalt volledig je eigen tempo.

Chronsiche Ziekte
Mantelzorgtraject

Voelt het soms overweldigend? De zorg voor jouw dierbare, je werk/school, jouw eigen leven en de administratie die erbij komt?
In dit traject gaan we de diepte in om te achterhalen hoe je alles kan volhouden.

Events
Workshops

Het doel van de workshop is verbinden. Verbinden met mensen die jouw begrijpen waarbij MIS-T de groep begeleidt op een warme, creatieve manier

"Blij dat ik de stap gezet heb om hulp te zoeken. Ondanks dat ik na de eerste sessie heel de dag geweend heb, deed het deugd om over mijn verdriet te praten. Door de creatieve manier die Yasmine gebruikt kijk je anders naar je eigen situatie" - M. 

Mantelzorg
Wat is mantelzorg? 

Als mantelzorger zorg je langdurig voor een familielid of iemand in je dichte omgeving die ziek is. Dit kan zowel fysiek als mentaal zijn zoals een chronische ziekte, depressie of verslaving. De zorg kan gaan van dagdagelijkse taken zoals boodschappen doen, fysieke verzorging tot mentale steun. 

Tips en tricks voor mantelzorgers 
  • Een rustmoment van 5 min per dag inplannen 

  • Met iemand praten over hoe jij jou voelt zonder schuldgevoel

  • Netwerk creëren voor jouw ondersteuning 

bottom of page