top of page

Rouw

Rouw verweven in je leven
Individuele Sessie

Het overlijden van een naaste, een scheiding of een andere ingrijpende gebeurtenis in het leven kan diepe wondes slaan. MIS-T ondersteunt kinderen, jongeren en volwassenen met het verweven van rouw in het leven.

Kinderen en jongeren begeleiden

MIS-T bespreekt op een creatieve manier met kinderen en jongeren het afscheid en begeleidt hen bij de laatste groet en de uitvaart. Ik ben er voor al hun vragen en bezorgdheden tijdens de volledige eerste week zodat volwassenen zich kunnen richten op hun eigen rouwproces.

Workshops

MIS-T organiseert verbindenden momenten voor mensen in rouw. De workshops bieden de ruimte om je verhaal op een creatieve methode te vertellen, waarbij je met anderen die een dierbare verloren hebben jouw verlies kan delen

"Het zijn soms zeer heftige sessies waarbij ik mezelf op een diepere laag leer kennen. Dit is vaak confronterend maar Yasmine is er altijd voor mij." - C. 

20210712_104.jpg
Rouw en verlies? 

Wanneer jij iets of iemand waardevol verliest kan dit zeer pijnlijk zijn. Hoe beter de band is met iemand hoe zwaarder het verlies kan voelen. 

Het is ook mogelijjk om te rouwen voor een verlieservaring die niet te maken heeft met de dood. Dit kan bijvoorbeeld een scheiding, ziekte, nationaliteit... zijn. 

Tips en tricks tijdens rouw
  • Omarm je verdriet, kwaadheid, blijheid kortom je gevoelens

  • Je hoeft je niet schuldig te voelen als je een goed moment hebt

  • Las bewust momenten in om aan jouw dierbare te denken 

bottom of page