top of page
Contact foto.jpg

Wie ben ik? 

Hoi, ik ben Yasmine. 

Mijn passie is verbinden met mensen. 

 

Ik hou ervan mensen een veilig gevoel te geven waardoor ze durven hun binnenkant te laten zien. Want alle emoties, ja echt, alle emoties mogen er zijn en mogen uitgesproken worden.

 

Toen mijn grootvader 3jaar geleden stierf was er vanaf de eerste moment chaos en twijfels. Ik moest de dag zelf beslissen of ik hem een laatste groet wou brengen. 

 

Vanaf dat moment is er een zaadje geplant voor MIS-T, ik wist meteen dat dit was wat ik wou doen. Volwassenen, kinderen en jongeren begeleiden bij deze momenten. Want als het voor ons al zo moeilijk is, hoeveel vragen hebben kinderen dan?

 

Daarnaast ben ik jonge mantelzorger van mijn mama met MS, van kleins af aan. Dit is vaak uitdagend en een moeilijk proces.

 

Mijn persoonlijk verhaal + mijn achtergrond als sociaal werker, coach zorgt ervoor dat ik nu mantelzorgers/zorgdragers en mensen in rouw ondersteun. 

 

Ik hou van creativiteit daarom vind je dit ook tijdens mijn sessies zowel individueel als in groep. Want het is niet makkelijk om woorden te vinden voor je gevoel.

 

Ik doe dit met zoveel liefde en een warm hart, wat een eer dat ik deel mag uit maken van iemand zijn binnenkant, rouwproces en zorgsituatie. 

bottom of page