top of page

Professionals

Samen op zoek naar jouw manier
Soms is het moeilijk woorden te vinden voor je gevoel. Zou je graag een extra manier achter de hand hebben om mensen te begeleiden individueel of in groep? Dan is deze online cursus iets voor jou!  In deze cursus neem ik je stapgewijs mee in de wereld van creatieve methodes. Ik geef voorbeelden die je zelf in de praktijk kan gebruiken. Daarnaast leer ik jou hoe je zelf methodes kan ontwikkelen en daag ik je uit via casussen om op een creatieve manier te denken.
Online cursus creatieve methodes

Soms zijn er geen juiste woorden voor.
Leer in deze online cursus hoe je iemand kan begeleiden op een andere manier.

MIS-T bouwt aan een community waar mensen die werken rond rouw, verlies of mantelzorg in brede zin met elkaar in contact kunnen komen. Wederzijds leren en netwerken in een creatieve omgeving. De community is open voor iedereen waardoor dit zorgt voor variatie.   Zowel coaches, pyschologen, leerkrachten, iemand in opleiding,...     Soms kan het deugd doen om even te overleggen over een situatie.   Wees welkom bij MIS-T in connectie.
MIS-T Community

Op zoek naar verbinding met andere professionals die werken rond het thema mantelzorg, rouw & verlies of moeilijke situaties? Zit je af en toe vast met een situatie en wil je graag de mening of advies van anderen? Dan is MIS-T in connectie iets voor jou.

MIS-T verzorgt presentaties en lezingen over rouw, verlies en mantelzorgbegeleiding. Ook dit gebeurt op een creative manier.
Vorming/Lezing

MIS-T verzorgt presentaties en lezingen over rouw, verlies en mantelzorgbegeleiding. Ook dit gebeurt op een creative manier.

20231118_093408_edited.jpg
external-file_edited.jpg

MIS-T in Connectie

MIS-T bouwt aan een community waar mensen die werken rond de thema's rouw, verlies en mantelzorg  met elkaar in contact kunnen komen. Wederzijds leren en netwerken in een creatieve omgeving. 

bottom of page